Tilbud

Wilson

229,00kr.

Mekanisk lommeur med manuelt værk.

Varenummer (SKU): 021 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Wilson er et mekanisk lommeur med manuelt værk. Uret er opkaldt efter den Amerikanske præsident Woodrow Wilson der var bruger af lommeur. Uret har et meget klassisk design med dobbelt låg og mekanisk urværk. Brugen af enten rustfri stål eller messing går igennem hele uret både låg, urkasse, urværk og urskive. Designet er meget gennemført og afdæmpet. Uret kan både bruges som herreur og som dameur.

Uret har låg på begge sider, den ene siden giver adgang til urskiven mens bagsiden giver adgang til at beundre værket. Samtidig tillader det dobbelte låg at uret kan stå selv, fx på et natbord. Overfladen er poleret indvendigt. Messingudgaven er poleret udvendigt mens det rustfri er børstet udvendigt. Indersiden af lågene er med et simpelt overlappende cirkelmønster.

Wilson mekanisk lommeur er med et værk produceret i Kina. Værket hører til en gruppe af urværker kaldet Tǒngyī jī xīn. Det er en meget pålidelig type urværk der er meget almindelig i ure produceret udenfor Europa. Værket slår seks gange i sekundet hvilket giver sekundviseren en jævn glidende bevægelse. Det er denne bevægelse som kendetegner et mekanisk urværk. Alle ure er kalibreret indenfor ±25 sekunder om dagen hvilket er meget normalt for mekaniske ure. Det skal altså i modsætning til et batteridrevet ur stilles med jævne mellemrum. Tilgengæld skal der aldrig skiftes batteri.

  • Manuelt værk
  • 47 mm diameter
  • Rustfri stål og messing
  • 35 cm kæde
  • 21600 bph

Leder du efter lommeure? Du finder dem her.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Messing, Rustfri

Du kunne også være interesseret i...