Tilbud

Tokyo – malet stål

129,00kr.

Bemalet mekanisk lommeur.

På lager

Varenummer (SKU): 024 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Tokyo er et mekanisk lommeur med at ganske særligt design. Vi har opkaldt uret efter byen Tokyo hvor et af verdens største producenter af mekaniske ure blev grundlagt nemlig Seiko. Japan er et af de lande der har gjort mest indenfor både mekaniske og batteridrevne ure. Når det gælder nytænkning har de helt klart givet sweiz kamp til stregen. Den alternative tradition har givet inspiration til designet af dette ur og er derfor opkaldt efter Tokyo.

Urets ydre overflader er malet med smukke blomstermønstre der har fået inspiration fra traditionelle Japanske kirsebærtræer. Urskiven er sølvfarvet med romertal. Midten af urskiven giver mulighed for at se urværket, der er skeleteret så detaljerne er nemmere at se. Uret kan både bruges som herreur og dameur. Indersiden af urets låg er med et simpelt overlappende cirkelmønster.

Dette mekanisk lommeur er med manuelt optræk. Det skal altså manuelt trækkes op ca. en gang om dagen. Værket er af typen Tǒngyī jī xīn. Det som de fleste af sin slags produceret i Kina. Værket slår seks gange i sekundet hvilket giver sekundviserens glidende bevægelse. Alle ure er kalibreret indenfor ±25 sekunder om dagen hvilket er meget normalt for mekaniske ure. Bemærk at den malede overflade ikke er ridsebestandig og derfor skal behandles med en vis nænsomhed.

  • 21600 bph
  • 35 cm kæde
  • Bemalet stålkasse
  • Manuelt værk
  • 47 mm diameter

Leder du efter lommeure? Du finder dem her.

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Brand