Tilbud

Skyliner – messing

98,00kr.

Batteridrevet lommeur. Urkassen måler 44mm.

På lager

Varenummer (SKU): 007 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Skyliner er et elegant lommeur. Det er slankt og i en smuk sandblæst messingkasse. Designet er lækkert og retro. Den simple urskive kan minde lidt om et ældre antikt lommeur. Urkassen har et helt simpelt design der er meget modstandsdygtigt mod ridser og skrammer. Det skyldes at urkassen er sandblæst så skrammer ikke rigtig kan ses. Uret kan både bæres som et ur i en halskæde og i en kæde som et almindeligt lommeur. Dette batteridrevne lommeur er let nok til at det kan bæres om halsen uden problemer, men også stort nok til at det ikke forsvinder i en lomme. Skyliner lommeur er uden låg så tiden altid er nem at tilgå. Du behøver heller ikke bekymre dig om at passe på lågets hængsel. Urkassen er lavet af messing i et smalt og elegant design. Skiven er hvid med sorte romertal.

Urværket er batteridrevet. Det kan der være flere fordele ved. Du behøver aldrig tænke på vedligehold eller på at trække uret op. Til dig der vil have et ur som bare virker kan et batteridrevet urværk være en god løsning. Urværker på batteri er typisk også mindre hvilket betyder at dette ur kan være meget tyndt i forhold til diameteren. Et mekanisk urværk fylder typisk mere.

  • Diameter: 44 mm
  • Kæde: 40 cm
  • Tykkelse: 9 mm

Den medfølgende kæde er bedst som halskæde. Du kan med fordel købe en ekstra lommeurskæde hvis du vil bruge det sådan. Du kan finde den her.

Leder du efter lommeure? Du finder dem her.

Yderligere information

Vægt 0,150 kg