Tilbud

Seagull 1963

(2 kundeanmeldelser)

1.799,00kr.

Seagull 1963 kronograf – armbåndsur

Varenummer (SKU): SGMBLK Kategori:

Beskrivelse

Når man leder efter drømmeuret må man altid gå på kompromis. Enten med drømmen eller med prisen. Næsten altid. Med Seagull 1963 får du nemlig alt du kan ønske dig til en pris der er til at betale.

Køb Seagull 1963 chronograph fra en dansk forhandler. Her får du rigtig meget ur for pengene. Et herligt kinesisk armbåndsur med stopursfunktion. En mekanisk kronograf til en helt unik pris med et fremragende design. Urkassen er i rustfri stål og urets bagside er med glas så urværket kan ses. Urkassen er poleret blank.

Du kommer ikke til at se et armbåndsur med kronograf billigere end et Seagull 1963. Ure fra Seagull er generelt kendetegnet ved urværker af en højere kvalitet end man typisk ser dem fra Kina. Det er et marked i rivende udvikling og med ure som dette tegner fremtiden godt. Hos os kan du få adgang til det Kinesiske marked uden bekymringer. Vi har nemlig ordnet importen til Danmark.

 

Designet i detaljer

Seagull 1963 leveres i en flot gaveæske. Der følger en grøn kanvas-rem med uret. Uret måler 38 mm uden krone. Det er en hel klassisk størrelse for et herreur og vil passe det fleste. Markeringerne langs den creme-farvede urskive er gyldne. Urets almindelige visere er i en flot blå mens viseren til kronografen er i rød.

Uret har to knapper. Den ene er til at starte kronografen mens den anden er til at nulstille den. Generelt er det en god idé kun at nulstille kronografen når den røde viser er tæt på tolv-positionen. På den måde kan urets levetid forlænges. Uret har to små visere. Den venstre er den sædvanlige sekundviser mens den højre tæller minutter når kronografen er slået til. Uret kan således tage tid op til 30 minutter uden problemer.

 

Urværket i Seagull 1963

Urværket er manuelt. Det vil sige at det skal trækkes op ca. en gang om dagen. Mange ure med kronograf er lavet på den måde fordi kronografen bruger en del af den plads man kunne have brugt på et automatisk urværk. Et manuelt urværk gør uret enkelt at bruge og simplere at servicere.

 • Mekanisk urværk
 • 38 mm eller 40 mm
 • Manuelt optræk
 • Kronograf (stopursfunktion)
 • To urremme – læder og kanvas
 • “Red Star”

Leder du efter armbåndsure? Du finder dem her.

Yderligere information

Size

40mm, 38mm

Brand

Swan Neck

Med, Uden

Krystal

Safir, Akryl

2 anmeldelser af Seagull 1963

 1. Kenneth

  Lækkert ur og god kundeservice, dog var 38 mm udgaven lidt mindre end forventet, så fik det byttet til 40 mm.

 2. Claus

  Fedt ur, og fedt at kunne købe det i Danmark

Tilføj en anmeldelse af varen