Tilbud

Roosevelt – rustfri stål

199,00kr.

Mekanisk lommeur med automatisk værk.

På lager

Varenummer (SKU): 023 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Roosevelt er et mekanisk lommeur med automatisk værk. Uret er opkaldt efter den Amerikanske præsident Theodore Roosevelt der var bruger af lommeure. Uret kan bruges både som herreur og dameur. Designet er lækkert og retro-agtigt. Særligt urskiven har et udtryk der giver uret et vintage præg. Hvis du godt kan lide designet af gamle ure, men er bange for at købe et ur med et slidt urværk kan et ur som dette være en god mulighed. Gamle ure kan være svære at få serviceret hvis ikke man ved hvor man finder en urmager. Ofte har de gamle urværker heller ikke den samme stød- og vandsikring som moderne ure har.

Urkassen er 47mm og lavet af rustfrit stål. Urskiven er sort med gyldne arabertal i retrodesign. Midten er urskiven giver mulighed for at se urværket arbejde. Værket er skeleteret hvilket vil sige at delene er gjort tyndere så mere af værket kan ses. Den medfølgende kæde måler 35 cm. Låget på forsiden er ornamenteret, mens bagsiden giver adgang til at beundre det mekaniske værk. Indersiden af låget er dekoreret med et simpelt cirkelmønster.

Roosevelt lommeur har et mekanisk urværk. Værket er kinesisk og hører til en type kaldet Tǒngyī jī xīn. Denne gruppe af urværket er meget almindelig i ure produceret udenfor Europa. Værket slår seks gange i sekundet hvilket giver sekundviserens glidende bevægelse. Det er den glidende bevægelse der er kendetegnet for et mekanisk ur. Alle ure er kalibreret indenfor ±25 sekunder om dagen hvilket er normalt for mekaniske ure. Det betyder at modsat batteridrevne ure skal et mekanisk ur stilles en gang imellem. Tilgengæld skal du aldrig have skiftet batteri.

  • 47 mm diameter
  • 35 cm kæde
  • 21600 bph
  • Rustfri stål
  • Automatisk værk

Leder du efter lommeure? Du finder dem her.

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Brand