Tilbud

Polaris – rustfri stål

199,00kr.

På lager

Varenummer (SKU): 032 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Polaris er et elegant lommeur af mærket Vigoroso. Uret er meget harmonisk med mange dekorative detaljer. På afstand er det et simpelt sølvfarvet lommeur, men tæt på opdager du mange flotte detaljer. Det vil passe godt i mange sammenhænge og imponere med det meget gennemførte håndværk. Det mekaniske urværk er nemt at bruge og skal aldrig have skiftet batteri. Uret er i rustfri stål med et simpelt geometrisk geometrisk mønster både foran og bagpå samt et doppelt låg.

Designet er simpelt med en let dekoration på for- og bagside. Forsiden har et overlappende cirkelmønster med et poleret felt helt inde i midten. Bagsiden er med lodrette graveringer og et lille felt i bunden der kan graveres. Begge sider kan åbnes hvilket gør at uret kan stå selv fx på dit natbord. Under det bagerste låg er et lille vindue som du kan se urværket igennem. Værket er skeleteret så du bedre kan se alle detaljer. Omkring vinduet er urkassen dekoreret. Urskiven er hvid med romertal. I midten kan du se urværket. På den måde kan urværket ses fra begge sider. Indersiden af begge låg er dekoreret med et enkelt cirkelmønster.

Polaris lommeur er med et mekanisk urværk med manuelt optræk. Det betyder at ca. en gang om dagen skal uret trækkes op. Værket hører til en gruppe kaldet Tǒngyī jī xīn. Det er en gruppe af simple urværker typisk produceret i Kina. Mange ure bruger denne type som et billigt alternativ til et sweizisk urværk. Uret slår seks gange i sekundet. På den måde får sekundviseren en jævn og elegant bevægelse der er kendetegnet for et godt mekanisk urværk. Urværket har en mindre præcision end et batteridrevet værk og skal stilles en gang imellem.

  • Diameter: 47 mm
  • Manuelt værk
  • 21600 bpm
  • Rustfri stål
  • 35 cm kæde

Leder du efter lommeure? Du finder dem her.

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Brand

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Polaris – rustfri stål”