Nobleman

399,00kr.

Nobleman mekanisk lommeur.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Nobleman er et lommeur med et helt klassisk, stilrent design. I det her ur har du essencen af et elegant lommeur uden den mindste overflødige detalje. Uret fås i to varianter. Den ene er i messing og den anden i rustfri stål. Begge varianter er poleret blank og er ens på nær materiale. Det er et enkelt ur med et simpelt mekanisk urværk. Her har du et design du aldrig vil blive træt af. Perfekt til dig selv eller til en gave. Det er et ur som kan blive et arvestykke – hvis du passer på det. Uret kan både bruges som herreur og dameur.

Den ydre overflade er poleret og fås i enten rustfri stål eller messing. Bagsiden har et låg der giver mulighed for at se urværket arbejde. Urværket er skeleteret hvilket betyder at delene er gjort tyndere og mere elegante så du kan se mere af værket. Indersiden af låget er med et simpelt overlappende cirkelmønster. Urskiven er hvid med slanke romertal. Midt i urskiven kan du se urværket.

Nobleman er et ur med et manuelt mekanisk urværk. Det hører til gruppen af urværket kaldet Tǒngyī jī xīn. Værket er produceret i Kina og er meget almindeligt i ure produceret udenfor Europa. Et manuelt værk skal trækkes op ca. en gang om dagen. Værket slår seks gange i sekundet hvilket giver sekundviseren den jævne bevægelse der er kendetegnet ved et godt mekanisk urværk. Præcisionen i mekaniske ure er lidt mindre end de batteridrevne hvilket betyder at du kan forvente afvigelser på ±25 sekunder om dagen.  Tilgengæld skal du aldrig have skiftet batterier.

  • Diameter: 47 mm
  • Manuelt værk
  • 21600 bpm
  • Rustfri stål eller messing
  • 35 cm kæde

Fandt du ikke det du ledte efter? Se flere lommeure her.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Messing, Rustfri stål

Brand

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nobleman”