Pocket Watch

Pocket watch er lommeur på engelsk. Du vil også af og til se det kaldt fob watch. Vi har valgt at gå under navnet PocketWatch.dk for at du kan vide at vi er seriøse når det handler om smukke retro-agtige lommeure. Vi handler ikke med alting fordi vi ikke kan være eksperter i det hele. Vi er din ekspert når det gælder lommeuret. Derfor er pocket watch en del af vores navn og det vi står for.

Vi forsøger at have et udvalg der er stort nok til at du kan finde lige netop det du mangler. Uanset om du vil have et ur til gallafesten, brylluppet eller bare til brug i hverdagen har vi det du mangler. Vi har lommeure der både passer med et par jeans og et jakkesæt med vest.

Du tror måske ikke at du kan bruge et lommeur i hverdagen, men for nogle kan det blive deres varemærke. Ikke alle kan slippe afsted med det. Men for de der kan giver det et unikt vintage præg på deres stil. Tøj og mode handler om meget mere end at holde varmen. Det handler om at udtrykke hvem man er. Nogle vil bare passe ind og skjule sig i mængden. Men til dig der gerne vil udtrykke noget mere personligt har vi ure du vil elske.

Et lommeur kan også med fordel bruges i en halskæde hvis uret ikke er for stort. Du kan også bruge det med mange forskellige typer af kæder. Dette væld af muligheder gør at du sagtens kan bruge vores produkter uanset hvem du er både som herreur og dameur.

Velkommen til Pocket Watch DK!

Viser alle 10 resultater