Lommeur

Lommeur

Et lommeur kan være et unikt retro element til din stil. Du kan måske have svært ved at forestille dig at man kan gå med lommeur i dag. Det er heller ikke alle der kan slippe afsted med det. Et godt eksempel på en mand der går med lommeur kan være Johnny Depp. Ikke alle kan slippe af sted med den stil. Men det kan give et helt unikt udtryk til din stil. For nogen bliver det et varemærke.

Du kan selvfølgelig også bruge et lommeur til gallafest eller bryllup. Når du virkelig skal se skarp og formel ud kan et lommeur sætte prikken over i’et. Vintage er blevet moderne igen. Nogle køber gamle armbåndsure mens andre finder et jakkesæt frem med vest. Her skinner lommeuret rigtigt og kan være med til at definere hvem du er.

En anden ting der er blevet moderne igen er de mekaniske ure. Mærker som Rolex og Jaeger-LeCoultre har aldrig handlet i andet. Det er der en grund til. Mekaniske ure er et luksusprodukt på den gode måde. Du kan mærke kvaliteten og omhuen hele vejen igennem. Den fine mekanik er næsten levende. Som et lille hjerte slår fjedrene og vækker glæde hos enhver urentusiast.

Pocket watch er den engelske term for et lommeur. Vi har valgt netop det navn fordi vi udelukkende handler med lommeure. Vores navn er din garant for at vi er seriøse om dine ure og eksperter på vores lille område. Du finder ikke armbåndsure her. Hvis vi selv skal sige det finder du noget meget bedre. Velkommen til PocketWatch.dk!

Viser alle 4 resultater