Armbåndsur

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Armbåndsur skræddersyet til dig

Når du køber et armbåndsur skal uret passe til dig. Et ur er en af de mest personlige genstande i et menneskes liv. Mange går med det samme ur hver dag. Det er et af de få elementer der følger dig uanset det tøj du har på eller hvad du skal. Derfor skal det også være helt rigtigt. Uret skal passe til dig.

Vi har helt sikkert et armbåndsur til dig. Udforsk vores udvalg af armbåndsure til både mænd, kvinde og tennager. Du kan købe et ur i et helt minimalistisk design, men også et flot klassisk armbåndsur med tal. Vi har også ure med store tal.

Armbåndsur til herre eller dame?

Ikke alle ved hvad der afgør om et armbåndsur er til herre eller dame. I dag betyder det heller ikke så meget. Traditionelt har man delt ure op efter størrelse. Kvinder har generelt gået med mindre ure. Et ur skal passe til dit håndled. Derfor vil vi anbefale at du køber ure efter størrelsen af dit håndled. Om det er et herreur eller et dameur er mindre vigtigt så længe du kan lide designet. I dag er tendensen til store ure. Også ure til kvinder er væsentligt større end tidligere. Derfor kan en kvinde sagtens gå med et ur der traditionelt har været et herreur.