Lommeur og jeans

Moderne mand med lommeur

Måske synes du at lommeur og jeans er en selvmodsigelse. Når du tænker lommeur tænker du på en mand i sit stiveste puds, med jakkesæt, vest og hele molevitten. Og så skal han vist også tale med britisk accent, ikke? Hvis du godt kan lide lommeure kan det være du er lidt skuffet over at du ikke er en britisk butler. Men der er faktisk flere og flere der er begyndt at tage lommeuret med i dagligdagen alligevel. Måske er det nostalgi. Retro er på mode igen. Men er et lommeur noget for dig der lever i det 21. århundrede? Der er mange der er fascinerede af lommeure, men ikke rigtig ved om det er noget for dem. Det kan være svært at forstille sig at man kan gå med lommeur i dag.

I bund og grund afhænger det af hvad du gerne vil signalere. Hvis du prøver at falde i et med tapet og ikke vække for meget opsigt er et lommeur måske ikke noget for dig. Men hvis du har lyst til at eksperimentere lidt, kan det være det lige netop er det du mangler. Den stil du vælger kan sige meget om hvem du er. Stil handler om at udtrykke sig. Det handler om hvem du er og hvilke signaler du gerne vil sende. Det er langt fra alle og enhver der kan slippe afsted med et lommeur. Men for dem der kan, er det et unikt element i deres stil. For nogle bliver det deres varemærke. Hvis du altid vil følge reglerne og ligne alle de andre skal du ikke gå med lommeur. Men den moderne mand vil ofte gerne udtrykke lidt mere af dem selv.

Jeans og lommeur passer perfekt

Lommeur i bukselomme

Der er mange der tror at lommeur og jeans er en ny opfindelse. Men de fleste bukser er faktisk lavet til det. Da man begyndte at lave tøj af denim var det til arbejdsbrug og i en tid med lommeure. Ofte var det i en sammenhæng hvor man ikke brugte vest. Derfor lavede man en lille lomme over den almindelige lomme til lommeuret. I stedet for en ring eller en t-stang til knaphullet lavede man kæder med spænder til bæltet. Mange bukser har stadigvæk sådan en lomme, men der er ikke mange der ved hvad den skal bruges til. Hvis du drømmer om et lommeur er denne lille lomme en fed måde hvor du diskret kan gøre det til en del af din stil.

Hvis du ikke er klar på et lommeur til dagligdagen skal du måske nøjes med et til særlige lejligheder. Skal du til et bryllup eller en gallafest skal du ikke tænke to gange over lommeuret. Til en formel lejlighed med et lækkert jakkesæt passer lommeuret perfekt. Uret skal selvfølgelig passe til den vest du vælger, ligesom du også skal overveje hvilken kæde der bedst matcher den fest du skal til.

Mange danskere har en fascination af lommeure. For nogle handler det om urværket. Mekaniske ure er noget helt særligt og et lommeur kan være en billig vej ind i den hobby. Andre er nostalgiske for den tid hvor man brugte lommeure og kan lide traditionen. Men mange synes bare at lommeure er seje. Uanset hvad kan du roligt tage det med i hverdagen, også med jeans. Mange tænker lommeur som et herreur, men reglerne er ikke så firkantede som de har været. Uanset om du er mand eller kvinde og leder efter et herre- eller et dameur kan du vælge at gøre som du vil. Det vigtigste er at du finder et ur der passer til dig og som du kan være tilpas med.

Du kan finde vores produkter her:

Skriv en kommentar