Forside – PocketWatch.dk

Steen Hansen
Steen Hansen
2020-02-17
Hurtig og sikker handel. Godt produkt.
Andreas Salomonsen
Andreas Salomonsen
2020-02-02
Rigtig god købsproces. Oplevede slet ingen problemer :)
Eli Levy
Eli Levy
2020-01-29
Utrolig god kvalitet og til en virkelig god pris. Jeg bestilte en ekstra kæde til mit lommeur for 99 kr og fri fragt. Det blev leveret meget hurtigt. Kan klart anbefale denne side.
Rasmus M. Buus
Rasmus M. Buus
2019-02-26
Godt ur, god pris

Lommeur fra PocketWatch.dk

Shop lommeur hos PocketWatch.dk! Vi er en dansk forhandler af lommeure med egen kvalitetskontrol. Vi vidersælger både mekaniske og batteridrevne ure i mange forskellige designs. Hos os får du gratis fragt GLS og selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret og 2 års garanti. Vi brænder for ure og svarer gerne på dine spørgsmål. Vi handler udelukkende med lommeure. Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sender normalt indenfor en hverdag.

Lommeur, mekanisk urværk
Lommeur

Hos PocketWatch.dk mener vi at lommeure er noget af det mest elegante. Om det er til brylluppet eller galla-festen eller bare til hverdag har du her en type af ure der hæver stilen til et helt nyt niveau. Med et lommeur bevarer du en stolt tradition og står sammen med nogle af det tyvende århundredes største personligheder. Gør som Winston Churchill, Theodore Roosevelt og mange. Et eksempel på en moderne mand der er af og til går med lommeur kan for eksempel nævnes Johnny Depp. For nogle bliver det et personligt varemærke der udtrykker noget om dig som person. Det kan blive et unikt element i din stil.

Lommeur – in igen

Et lommeur er et eksempel på en retrostil der er blevet in igen. Nogle finder et flot gammelt vintage ur, men gamle ure kan være skrøbelige på grund af de gamle mekaniske urværker. Det er ure der er lavet i en tid hvor man forventede at et ur kan gå i stykker og urmagere var alle vegne. I dag kan det være svært at få sådan et ur repareret. Du kan derfor med fordel købe et moderne batteridrevet eller mekanisk lommeure og gemme dit gamle ur til en særlig lejlighed. Særligt sikring mod vand og beskyttelse mod stød mangler i gamle ure. Du skal derfor passe på at uret ikke bliver vådt eller fx bliver tabt. Her kan det være svært at få dele til dit gamle ur. Med nye ure skal du ikke bekymre dig om den slags.

Pocket watch er det engelske udtryk for et lommeur. Vi har valgt at arbejde under netop dette navn for at du kan vide at vi er seriøse omkring lommeure. Vi handler nemlig ikke i andet. Vi er din ekspert på området. Du kan stole på at kvaliteten altid er i top. Vi udvider løbende sortimentet så du kan finde netop det ur der passer til dig. Vi tilbyder også kæder. Har du et gammelt ur uden kæde har vi helt sikkert noget til dig. En ny kæde kan også give mere variation og nyt liv til et ur du har haft længe. Vi har flere farver og forskellige stilarter.

Mekanisk lommeur

Noget af det vi virkelig brænder for er de mekaniske lommeure. Hvis du aldrig før har ejet et mekanisk ur har du noget at se frem til. Et mekanisk urværk er en fascinerende ting med et virvar af tandhjul og fjedre. Der er liv i et mekanisk urværk på en helt særlig måde. Den fine mekanik er dybt fascinerende at betragte på nært hold. Hvor mærkeligt det end lyder kan man bruge lang tid på bare at stirre på urværket arbejde. Du kan normalt genkende et mekanisk ur på sekundviseren der glider hen over urskiven med op til ti slag i sekundet. Hvis urværket er batteridrevet slår det nemlig kun én gang i sekundet. Det skyldes at hver gang viseren bevæges bruges en lille smule strøm. Det slår altså kun én gang i sekundet for at spare på strømmen.

Kendetegn ved et mekanisk urværk

Urværket fra Molnija lommeur
Russisk urværk

Det mekaniske ur derimod er drevet af en hovedfjeder og ikke et batteri. Denne type urværk har brug for de mange slag for at sikre præcisionen. Generelt kan man sige at jo flere slag et mekanisk ur har hvert sekund jo mere præcist er uret. Til gengæld bruges mere energi. Hovedfjederen varierer i størrelse og kan lagre energi til alt fra en enkelt dag til op til tre dage. Generelt er hovedfjederen større i et lommeur, men det kan variere meget.

Jeg arvede mit første mekaniske ur fra min bedstefar. Selvfølgelig kan du se hvad klokken er på din computer, din telefon eller dit smartwatch. Men du får aldrig et arvestykke med en smartphone. Det ur jeg arvede inspirerede mig til altid at gå med ur og du kan trække en lige linje fra det ur jeg arvede til starten af Pocket watch.dk. Her startede passionen for mig. Når du køber et mekanisk lommeur får du et ur du en dag kan give videre til dit eget barnebarn. Du får et arvestykke af en særlig personlig slags.

Velkommen til Pocket Watch DK!

Se vores udvalg af mekaniske ure her.